Los Cristianos

loscristianosLos Cristianos, Tenerife délnyugati csücskében a hegyek között, egy védett öbölben fekszik. A csendes halászfaluból mára Tenerife egyik legnépszerűbb turistacélpontja lett. Los Cristianos a modern szállodák építése ellenére megőrizte tradicionális hangulatát, hagyományos építészetét, mely egy régi halászfalu esetében nem is olyan könnyű. A csendesebb, nyugodtabb pihenésre vágyók választják elsősorban ezt a várost, melynek éjszakai élete össze sem hasonlítható Playa de Las Americassal, mely a szórakozni vágyók fellegvára. Los Cristianos két aranyhomokos, színvonalas strandján szinte minden létező vízi sport kipróbálható.

 

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.