Los Gigantes

Tenerife nyugati részén található Los Gigantes nevű falucska, mely az öblöt körülölelő 5-800 méter magas sziklákról kapta a nevét. Turista szempontból rendkívül keresett helynek számít, mert a bálnák, és delfinek is nagy számban vannak jelen. Naponta akár többször is indulnak hajók, melyek kimondottan a delfinek és bálnák útvonalát követik, így jó esély van rá, hogy aki részt vesz egy ilyen túrán, személyesen találkozik ezekkel az állatokkal. Aki igazi természet közeli élményre vágyik, feltétlenül látogasson el ide, és legyen részese egy felejthetetlen élménynek.

losgigantes1

losgigantes2

Los Gigantes kép: Perico82, Joachim S. Müller

 

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.