Tenerife strandjai

Az Európai Unió felmérése szerint Tenerifén találhatók Európa legtisztább strandjai. A szigeten a strandok általában vulkanikus eredetű fekete homokosak, az aranyhomokos strandokra a Szaharából szállítottak homokot. Sárga homokos strandok főleg a főváros, Santa Cruz környékén találhatóak. Érdekesség a Martianez tó, melyhez strand is tartozik, és amely az egyik legnépszerűbb komplexum Puerto De La Cruzban. A medencerendszer, vagy mesterséges tó 27.000 köbméter tengervizet tartalmaz, és a Kanári-szigeteki építészet jellegzetes jegyeit viseli magán szobrokkal, és a szigeten található flóra néhány szép példájával. A Martianez strand a szörfözők paradicsoma is egyben. Érdemes még megemlíteni a Puerto de Santiago faluban található szép, és csodálatosan tiszta feketehomokos strandot, a Playa de la Arenat. Az Európai Unió kék zászlaja is igazolja, hogy ez Európa egyik legtisztább strandja.

tenerifestrandjai

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.