Gyermekfelügyelet

Gyermekfelügyelet

A nyaralás, a legtöbb esetben a család közös programja, ahol a szülők és a gyerekek együtt élvezik a közösen töltött idő minden egyes percét. Szülőként tudjuk, hogy a gyerekekkel töltött nyaralást, azért általában otthon pihenjük ki. Vannak a nyaralásnak azonban olyan pillanatai, amikor szívesen maradnánk kettesben párunkkal, szívesen “lopnánk magunknak” néhány gyerek mentes órát. Szinte minden szállodában vannak hosszabb-rövidebb időre szóló gyerekprogramok, ahol ideig óráig elszórakoztatják gyerekeinket, de gyermekfelügyeletet nem vállalnak. Továbbá gondot okozhatnak a nyelvi nehézségek is.

Képviseletünk megbízható, magyar anyanyelvű gyermekfelügyelőket küld Önökhöz, akik egy előre egyeztetett óradíj ellenében szórakoztatják, és vigyáznak gyerekeikre, míg Önök kettesben, vagy barátaikkal tölthetnek el egy pár órát. Érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat, akár a szervezett programok, kirándulások alkalmával is, a pár hónapos gyerekektől egészen a kiskamaszokig

Akár előre egyeztetett időpontra, akár váratlan helyzetekre biztosítunk gyermekfelügyeletet az Önök számára. Ha tudja előre, hogy mikor szeretnének párjával kettesben programot szervezni, akkor jelezzék ezt számunkra írásba, és kollégáink visszaigazolják kérésüket.

Gyermekszerető, tapasztalt kollégáink a nap 24 órájában örömmel állnak az Önök szolgálatára.

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.