Búvárkodás, Bob diving

Búvárkodás

Egy életre szóló élményben lehet része az egy méternél hosszabb óceáni teknősökkel, nem mindennapi halfajtákkal és egyéb sós-vízi állatokkal történő találkozás során. A magyar oktató merülés előtt mindent elmagyaráz, majd kézen fogva merül a programra jelentkezőkkel! A part lassan mélyül és a maximális merülési mélység 9-12 méter.
Minden felszerelést ők adnak! A merülés során biztonságos környezetben fényképek is készülnek, amelyet egy CD-n hazavihet a látogató. A merüléshez búvárvizsga nem szükséges.

buvarkodas1buvar1

 

Bob diving

HydroBOB

Különleges élmény lehet azok számára a Bob Diving, akik nem úszkálni szeretnének a víz alatt. Víz alatti robogóval járhatjuk a tenger mélyét.

http://www.bob-diving.com

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.