Loro Parque

2012-ben ünnepelte 40. évfordulóját a világhírű, Loro Pargue. A Puerto de la Cruzban található állat paradicsomot, semmiképpen nem neveznénk egy szimpla állatkertnek. Az intézmény maga egy botanikus kert, mely továbbá állatkert, akváriumok, és showműsor fantasztikus, gyönyörű környezetben lévő kombinációja. A botanikus kert rengeteg különleges növénnyel, pálmafával, orchideával, és sárkányfával rendelkezik. A park területén több mint 300 papagájfaj, több mint 3000 példányával kerülhetünk szó szerint közvetlen kapcsolatba. Ezzel a számmal a Loro Parkban található a világ legnagyobb papagájpopulációja. A pingvinek számában szintén első helyen áll a Loro Parque a világ állatkertjeinek sorában. Vannak még delfinek, orkák, gorillák, csimpánzok, és számos más állatfaj is. A Loro Parque delfinjei rendszeresen delfinshow-kal szórakoztatják a látogatókat, valamint orka és fókaattrakciók is megtekinthetők itt. Mindezek közben papagájshowt csodálhatunk, és szabadtéri röptetésben gyönyörködhetünk. A park méreteire jellemző, hogy ha mindent meg szeretnénk nézni, az legalább 5-6 órát vesz igénybe.

loroterkep

loro1 loro2 loro3 loro4 loro5 loro6 loro7 loro8

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.