Siam park, Aqualand

Siam Park

Európa legszebb aqua és vízividámparkja 2008 szeptemberében nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, melynek neve, Siam Park. Az Adeje településén található aquaparkot, a Travel Channel mint a világ legnagyobb utazási televíziós csatornája is a legjobbak közé sorolja. A Siam Parkba folyamatosan indulnak ingyenes autóbusz járatok, melyeket könnyű felismerni.

siamfreebus

Izgalmas, hatalmas csúszdák és vízi attrakciók mellett egyedi tervezése és thai hangulata teszi felejthetetlenné az ide látogatók számára. Egyedülálló trópusi növények, és kreatív modern megoldások elegye teszi különlegessé Tenerife vízividámparkját.

siam

Siam2 siam3 siam4

Belépőjegy: egész napos tartózkodás, korlátlan használat 34 €-tól.

Premium jegy: Korlátlan használat, beleértve zárható szerkényt, törölköző használatot, valamint egy étkezést. 51 €-tól.

All Inclusíve: 99 €-tól.

A Twin ticket vásárlásával a két legnagyobb élményparkban biztosíthatnak maguknak kedvezményes belépést. Az újonnan épült Siam Park mellett a már 40 éve a turistákat lenyűgöző Loro Park is “kötelező program” minden, a szigetre látogató vendég számára.

Nyitva tartás: Minden nap: 9.30 – 18.30

 

Aqualand

Aqualand a számtalan csúszdája mellett, delfin show-val is várja kedves vendégeit.Íme néhány kedvcsináló.

aqualandterkep

 

aqualand agualand1 agualand2 aqualand3 aqualand4

Agualand belépőjegy: 22.50

Aqualand belépőjegy transzferrel: 24 €

Funtour, Dzsungel és Aquapark belépőjegy: 34 €

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.