Repülőjegy

Tenerife szigetén két repülőtér fogadja az ide látogatókat.. Az északi repülőtér főként a Kanári-szigetek közötti légiforgalmat és a Tenerifét Spanyolországgal összekötő forgalmat bonyolítja le.

Hivatalos neve: Aeropuerto Los Rodeos, közismertebb neve Tenerife Norte. Nemzetközi kódja: TFN.

A sziget déli partján, az Aeropuerto Reina Sofia más néven Tenerife Sur található, mely a nemzetközi légiforgalom központja. A repülőtér Santa Cruztól 60, Las Américastól 20 kilométerre található. A terminál épületében minden ismertebb nemzetközi autókölcsönző megtalálható, de felszállhatunk buszra, vagy taxival utazhatunk tovább.

repuloter

Közvetlen járatok, budapesti vagy bécsi indulással:

249 € / fő

BUDAPEST – TENERIFE – BUDAPEST

Repülőjegy áraink, utasaink számára minden esetben tartalmazzák a transzfer árát a repülőtérről a szállodáig a déli repülőtér és Costa Adeje között.*

Tenerifei képviseletünk magyar nyelvű asszisztenciával biztosítja a TRANSZFERT az alábbi járatokhoz.

Átszállással Budapestről, fapados és menetrend szerinti járatokkal:

139 € / fő

BÉCS – TENERIFE – BÉCS

Mivel Tenerife kellemes éghajlata miatt, egész évben látogatható, ezért minden SZERDÁN és SZOMBATON Bécsből is indulnak járatok.

Az Austrian Airlines, az AirBerlin és a FlyNiki járarataira is foglalhat helyen irodánkon keresztül
Természetesen a nálunk vásárolt repülőjegyek árában a Tenerifei transzfert is biztosítjuk a repülőtérről a hotelbe.

Várjuk érdeklődésüket akár írásban, akár telefonon. Kérésükre kollégáink visszahívják Önöket.

 

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.