Szállás

Szállodai szoba vagy apartman?

Sokunkban felmerül a kérdés utazásunk alkalmával, hogy milyen szállást válasszunk. Tenerifén óriási a szállás kínálat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy mindenki számára találunk kedvére valót. A szállodai szobák általában frekventált helyen vannak, elérhető az all inclusive ellátás, és programokkal is szolgálnak napközben és az esti órákban egyaránt. Hátrányuk lehet, hogy a szobák mérete elmarad az apartmanéktól, nem megoldható az önellátás, mely főleg a gyermekesek, és azok számára lehet fontos, akik speciális étrenden vannak.

Szállodai szoba

szallodai szoba

Az apartmanok tágasabbak, az otthon kényelmét biztosítják. Szobák, konyha, étkező asztal székekkel,és normális méretű fürdőszobák várják a pihenni vágyókat. Az apartmanunk konyháját akár érkezéskor feltölthetjük a fontosabb alap élelmiszerekkel, ezért szinte bármikor érünk haza, valamit mindig össze tudunk dobni. További előnyük lehet talán, hogy nem vagyunk időponthoz kötve, az étkezésekkel kapcsolatban, így a lehető legoptimálisabban oszthatjuk be a kint tartózkodásra szánt időt.

Apartman

aprtman1

apartman2

Szállás ajánlatok

Ajánlatain között egyaránt megtalálja a szállodai szobákat és az apartman házakat. Tenerifén, közel 1000 szálláshely található a 3 csillagosoktól, egészen az 5+ szálláshelyekig. Ezek 70-80%-a szállodai szoba, a többi apartman. Az árak, akár naponta változhatnak, ezért érdemes előre foglalni, hiszen a szállodák ilyenkor kedvezőbben kínálják szálláshelyeiket. A szállásoknál nem mindig célravezető a “Last Minute” elv, amit az utazási irodák előszeretettel kínálnak. A szállodák szabad helyeik függvényében, először a jó fekvésű, óceánra néző legszebb szobáikat adják ki, hogy a vendégek elégedettek legyenek és a pénzükért a megfelelő szállást kapják. A maradék szobák értékesítése, sok esetben nem véletlenül történik érték csökkentett áron.

Kérjen időben, személyre szabott ajánlatot, a “Kapcsolat” menüpont alatt, hogy a legjobb szállást találjuk meg Önnek.

Apartmanok

Kérésére emailen listát küldünk a kiadó vagy eladó apartmanokról

Regency Country Club

Bővebb információ az apartmanról:

http://www.regencyresorts.com/hu/regency_country_club.html

Regency Club

Bővebb információ az apartmanról:

http://www.regencyresorts.com/hu/regency_club.html

Regency Beach Club

Bővebb információ az apartmanról:

http://www.regencyresorts.com/hu/regency_beach_club.html

Regency Neptuno

Bővebb információ az apartmanról:

http://www.regencyresorts.com/hu/neptuno.html

Regency Paradise Court

Bővebb információ az apartmanról:

http://www.regencyresorts.com/hu/paradise_court.html

Kérdése van?

Amennyiben a fenti tevékenységeink valamelyike felkeltette az érdeklődését és azok bármelyikével kapcsolatban kérdése lenne, keressen bennünket.
Kérdéseit felteheti írásban, telefonon, de szívesen találkozunk Önnel személyesen is. A tájékoztatás minden esetben DÍJMENTES!

Jelentkezéshez kattintson ide »

Kapcsolat

Magyarországi kirendeltségünk, a hét minden napján 10-18 óra között várja kérdéseiket a 06305042672-es normál díjas telefonszámon, és a tenerifego@gmail.com e-mail címen.